dilluns, 28 d’abril del 2014

"Contra el progrés", d'Esteve Soler a la Inauguració de la XXIX Mostra de Teatre al Tarragonès

Per inaugurar la XXIX Mostra de Teatre del Tarragonès, el grup de teatre de l'INS Antoni Martí i Franquès, Vis de Vanadi, dirigit per Maria Mercè Sardà, representarà l'obra "Contra el progrés", d'Esteve Soler.
Dia 9 de maig, a les 19 hores al Teatre Metropol.

L'obra toca diferents aspectes que han portat la humanitat al grau de civilització que vivim: l'avenç tecnològic centrat en la televisió, els mitjans de transport centrats en el tramvia, l'economia centrada en el món de l'empresa, el matrimoni, etc. Tanmateix, l'obra ens presenta la cara negativa que el progrés comporta. És així com pretén fer-nos reflexionar i fa, al mateix temps, una denúncia de la nostra comoditat i de tot allò que considerem inamovible

Repartiment: Home, Raúl Bermúdez, Dona, Lola Gómez, Nen, Ousmane Dabo, Ferida, Laura Gómez, Noia, Emma Clarke, Veïna, Ana Nieto, Amiga 1, Marta Martínez, Amiga 2, Xènia Carmona, Secretària, Ana Nieto, David, Arnau fa, Carolina, Carla Sabater, Revisor, Ana Nieto, Foca, Vanesa Ureta. Muntatge audiovisual: Pol Guasch, Direcció, M. Mercè Sardà. ENTRADA LLIURE, NO US HO PERDEU!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada