dimecres, 22 de maig del 2013

Crèdits Exposicions



 

Aquest any, els centres que assisteixen a la Mostra poden visitar també una sèrie d'exposicions relacionades amb el teatre, que hem preparat en col·laboració  amb la Biblioteca Pública de Torreforta i amb l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona. Les veureu a l'entrada i els laterals de la sala. 
1. Adrià Gual,l'escenògraf de la modernitat. Aproximació a la figura d'Adrià Gual, artífex de la modernització del teatre català. (A la Biblioteca del Centre Cívic de Torreforta)
2. "Una imatge val igual que mil paraules". Una petita mostra dels cartells teatrals del dissenyador Isidro Ferrer, Premi Graffica 2011 (Al recintes dels teatres de Torreforta i d'Altafulla)
3. Quins personatges!..Al voltant del "Personatge de ficció", figura central de gèneres literaris, gràfics i audiovisuals (còmic, conte, novel·la, cinema, teatre... ). Inclou dues propostes:
  • Exposició sobre els personatges de "Cavall Fort", el còmic català més popular. (A la Biblioteca Pública de Torreforta)
  • "Hi havia una vegada...". Exposició de mostres artístiques dels alumnes de l'EADT sobre els personatges dels contes. (Als patis del Teatre-Casal "La Violeta" d'Altafulla i del Centre Cívic de Torreforta)
 Volem donar les gràcies a Montse Recasens (Biblioteca Torreforta) i Empar Escobar (Escola d'Art i Disseny). Les exposicions inclouen dues unitats didàctiques llestes per aplicar a l'aula, per tal que pugueu treballar-les amb els alumnes abans o després de visitar-les al teatre. Trobareu tota la informació en aquesta pàgina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada