dilluns, 15 d’abril del 2013

ESC La Portalada


L'Escola La Portalada d'Altafulla ens envia un recull de fotografies i més coses, dels nens i nenes de l'escola que participen a la Mostra de Teatre
- Un dibuix de la Mostra que ha fet la Laia Tomé, de 4º de Primària.
- Fotos de la Laia (de 1º Primària), Laia Tomé i Èlia Hidalgo (de 4º Primària) i Judith  Morell (de 5º de Primària) cercant informació al Google sobre Mitologia Hindú, el tema de que tracta l'obra teatral que representaran a la Mostra.
- Foto de deus hindús: Shiva i Parvati amb Ganesha als braços. Hem après una mica la llegenda del naixement del petit GANESHA, al que els nens i nenes de Índia li tenen molt d'afecte i es considera el Patró dels estudiants perquè es molt simpàtic,  treu els obstacles de la vida i dona força per tirar endavant i ajuda a trobar solucions als problemes i té molta saviesa.
- També hi ha un comentari de la Judith: "Hola em dic Judith, tinc 10 anys i aquesta serà la segona vegada que participo a la Mostra de Teatre del Tarragonès.  Vull explicar que aviat farem l'obra i que Enguany representaré a dos personatges: La lluna i el déu hindú Shiva, el que destrueix el que no serveix per a construir de nou. Es el pare d'en Ganesha, el personatge de la historia. Tinc moltes ganes de que vingui molta gent nova a veure la representació i que participem molts de nens i nenes."


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada