divendres, 15 de març de 2013

Teatre Jove 2013 a Tarragona


El 26 d'abril comença la Mostra de Teatre Jove 2013 a Tarragona. Deu produccions de grups amateurs ompliran el teatre metropol de Tarragona fins el 13 de juny, en el que és l’inici de la Mostra de Teatre Jove, el cicle que obre l’escenari del Teatre Metropol grups amateurs joves i de centres educatius. Les actuacions seran totes gratuïtes i començaran a les 21 hores.

Els organitzadors del cicle sostenen que la mostraés a plataforma per la qual els grups de teatre tarragonins donen a conèixer el seu treball, establint una dinàmica habitual de suport a les arts escèniques de la ciutat. Els grups que enguany la conformen són 10, 4 que provenen de centres educatius o formatius i 6 que són grups de teatre amateurs. Són: Torrabla Teatre, CIA Seven 6, Scenium cia, Aula de Teatre de Sagrat Cor, Grup de Teatre Vis de Vanadi, Sal a la Butxaca, Grup de Teatre Linibohemia, BoikoTeatre, Tornavis Teatre, BOIKOTeatre.
Paral·lelament i dins el marc de la Mostra, es durà a terme un taller a la Iniciació a la Fotografia en teatre i espectacles i així mateix, es facilitarà l’accés a la nova Temporada de Teatres als més joves, amb descomptes diversos, tant pels membres de la Mostra, com pels joves de menys de 25 anys, en general.

Programa:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada